Nasze Wyroby Catering Galeria O nas Kontakt

Catering


Cateringi 7 dni w tygodniu


Zamówienia telefoniczne w naszym biurze lub pod numerami
tel. 324512362, 782 867 968
poniedziałek od godz.8 do godz 16,
wtorek-piątek od godz 7 do godz 13

Mięsa panierowane na sztuki

– kotlet po rogowsku
– pieczarkowiec drobiowy
– pieczarkowiec wieprzowy
– devolay:
-z szynką,serem,papryką
-z ziołami
-ze szczypiorkiem i serem w płatkach kukurydzianych
– kuleczka rzymska
- z serem i czosnkiem
- z serem, warzywami i szynką
- z pieczarkami i porem w sezamie
– kotlet staropolski z tartym gotow.jajkiem
– kotlet kowala z kością
– bryzol wp.lub drob. /szynka,ser,pomidor,ogórek/
– zawijaski z boczkiem /dr.roladka owinięta boczkiem/
– łódeczki
-ze szpinakiem i serem feta
- z brokułami i serem
- z warzywami i serem
- z brokułami, serem,boczkiem, papryką
– zapiekaniec wp./dr.
- z pomidorem i mozarellą
- z brokułami i sosem czosnkowym- zapiekany serem
- z szynką -zapiekany serem
- z mięsem mielonym- zapiekany serem
- z ananasem lub brzoskwinią- zapiekany serem
- z pieczarkami- zapiekany serem
- z smażonym boczk.w. I cebulką-zapiekany serem pomarańczowym
- z cebulą i serem
- ze szparagami i serem
– przekładaniec (pomidor, boczek, ser wędzony)
– roladka
-schabowo-drobiowa(ser pomarańczowy,ogórek i papryka konserwowe)/bez panierki
- z serem pleśniowym
- z pietruszką
- ze szpinakiem
- z gotowanym jajkiem i mięsem mielonym
– kotlet z mozzarellą
– kotlet drwala wp. lub dr. z serem wędzonym
– filet po grecku-/z warzywami/
– sakiewka z serem top. i szczypiorkiem
– pieczarki faszerowane mięsem mielonym
– szaszłyk drobiowy
– szaszłyk wieprzowy
– udka z kaczki
– udka z kurczaka
– kotlet drobiowy
– kotlet drobiowy w płatkach (kukurydzianych lub migdałowych)
– kotlet schabowy
– udka z kurczaka faszerowane pieczarkami
– steki wp.
– pierś z kurczaka z grilla
– rolada wp.
– rolada wołowa
– nuggetsy


Dania w naczyniach żaroodpornych


– Policzki wp w sosie z warzywami ok 1,5 kg
– Polędwiczki wieprzowe faszerowane w sosie grzybowym ok 1,5 kg
– Polędwiczki w sosie winnym z zielonym pieprzem ok 1 kg
– Leśne żarcie ok 1,5 kg
– karczek w borowikach ok 2,5 kg
– roladki z dzika na kaszy gryczanej ok 2,00 kg
– ozór w sosie musztardowo- chrzanowym
– karczek z ogórkiem i keczupem -zapiekane 2,5 kg
– karczek po francusku /w zupie cebulowej/ 2,5kg
– mięso gyros zapiekany
– móżdżek /porcja 1 kg/+wątróbka+jajko/
– gołąbki w sosie pomidorowym
– rulony drobiowe w sosie serowo-beszamelowym porcja 4 szt. (rolady dr.nadziewane:mielone,papr. surowa,por,szynka konserwowa)

Mięsa pieczone w całości na kilogramy

– pieczeń zwijana z chrzanem
– pieczeń zwijana z zielonym pieprzem
– karczek z papryką
– karczek z czosnkiem
– karczek z boczkiem i cebulą
– pieczeń z goździkami
– schab ze śliwką
– prosiak z formy
– golonko pieczone z kością lub bez
– żeberka pieczone
– boczek pieczony
– karczek pieczony
– schab pieczony
– szynka pieczona
– kito z/k w całości pieczone //ok 10 kg//
– indyk faszerowany
– kaczka pieczona

Sałatki na kilogramy

– sałatka ziemniaczana
– sałatka brokułowa z kurczakiem
– sałatka z pora
– sałatka gyros
– sałatka z makaronem
– surówka z białej kapusty z chrzanem
– surówka a czerwonej kapusty
– surówka z marchewki
– surówka grecka z sałaty lodowej
– surówka z kapusty pekińskiej
– surówka z selera
– -białej kapusty z ogórkiem
– czerwona gotowana
– z ryżu z kurczakiem
– jesienna z białej kap+kukur.+papryka cz.+szczypior+march.+majonez+chrzan
– buraczki
– makaron ryżowy z szynką, serem i sosem czosnkowym
– makaron kokardki z salami i suszonymi pomidorami z puszki
– kapusta zasmażana z boczkiem
– kapusta zasmażana z grzybami
– kapusta zasmażana z grzybami leśnymi

Dodatki

- talarki zapiekane w sosie czosnkowym
– ziemniaczki pieczone na boczku
– ziemniaczki amerykanki
– dufinki
– frytki
– pierogi z mięsem
– pierogi z mięsem i szpinakiem
– pierogi z kapustą i grzybami
– pierogi ruskie
– kiełbaski ślimaczki
– krupniok
– żymlok
– warzywa na parze

Koryta masarza

Koryto małe /10 osób/ /2golonka, karczek 0,5kg, żeberka 1kg, schab 0,5kg, kito 0,5kg, boczek1kg, indyk fasz.0,5kg, ślimak 0,5kg, krupniok 0,5 pierogi 0,8 kg, kapusta -grzyby 0,8kg ziemniaki 1 kg/

Koryto średnie /15 osób/ /2 golonka, karczek 1kg.boczek 1 kg,żeberka 1 kg, schab 1kg, kito 1kg, indyk fasz 0,5kg, ślimak 1kg, krupniok 0,7kg, pierogi 1 kg, kapusta-boczek 1 kg,ziemniaki 1 kg /

Koryto duże /20-25 osób/ /2golonka,karczek 2kg, boczek 2kg, żeberka 2kg schab 1,5kg, kito 1kg, indyk faszer.0,5kg,ślimak 1kg, krupniok 1kg, pierogi 1kg, kapusta-boczek 1kg , ziemniaki 1 kg./

W naszej ofercie również:

– gulasz wieprzowy
– bogracz
– rosół
– kluski /ok 15 małych kluseczek/
– sos /l/
– bigos 1kg
– żurek l
– zupa grzybowa l
– grochówka l
– tatar /kg
– deska wędlin /tylko wędliny/
– deska wędlin królewska /szynki,sery,tatar,galaretka dr./
– ryby(pstrąg, łosoś, halibut, karp)

SERDECZNIE ZAPRASZAMY